Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
Menu

Om oss

Om Kloka Event

Som bolag har vi stark förankring i ett av Stockholms mest aktiva utvecklingsområden just nu; Järfälla. Här finns Barkarbystadens shoppingområde, Barkarby Torg med anrika Wärdshuset Lasse Maja, Veddesta med lansering av en ny trampolinpark, Viksjö med sin gröna lummiga golfbana, Jakobsberg med en stor och framgångsrik ljudstudio samt Görvälns slott med sitt prisbelönta boutiquehotell. Allt detta i en kommun vars närhet till Mälaren ger möjlighet för kanotpaddling eller kanske en båtutflykt från fina Bolinder Strand i Kallhäll. Alldeles nära ligger även norra Europas största filmstudio som även den kan inspirera till många roliga event. Vi har nära till både E18 och E4:an, Arlanda och Bromma flygplatser, liksom T-centralen som bara ligger 15-20 minuter bort med pendeltåget, vilket är perfekt för eventuellt långväga gäster.

Kloka Event Norden AB skapades ur lusten att kunna erbjuda såväl privatpersoner och företag evenemang med bra kvalitet. 
En grundtanke är att bidra till ökade samarbeten och nätverk för att speciellt uppmärksamma kreativa företagare lokalt i Järfälla samt för att öka kännedomen om vad Järfälla har att erbjuda när det gäller event samt vackra och unika miljöer.

Om Eva Röste

Kloka Event Norden AB drivs av vd och grundare Eva Röste med kollegor. Eva är entreprenör och inspiratör med ett positivt sinne och ett stort intresse för att nätverka. Hon har gedigen erfarenhet från egna verksamheter inom eventbranschen och har även drivit bolag inom bemanningsbranschen.

Dessutom har hon lång erfarenhet och kunskap från fastighetsbranschen, med allt från lokaluthyrning till förvaltning och projektledning, vilket kommer till nytta även i Kloka Events verksamhet. Eva är dessutom en kvalitativ och idérik affärsnätverkare med ett mycket brett och professionellt kontaktnät.

Utöver engagemanget i Kloka Event är Eva Röste även vice ordförande och styrelseledamot i Veddesta Företagarförening samt styrelseledamot i Nyföretagarcentrum Järfälla.

Andra du möter på Kloka Event

Carina Blomgren